Ballina / Info / Agjencione

Agjencione

Hapet sot Comodita Home në Albi Mall

Comodita Home po rritet. Sot me datë 15.09.2016 përurohet lokali më i ri i Comodita Home në Albi Mall në Prishtinë. Me një ambient të ngrohtë familjar dhe mbi 2000 produkte të reja, ku përfshihen produkte të dhomës së fjetjes, produkte të kuzhinës, produkte për dhomë dite, produkte për fëmijë, produkte banjoje, dekorime etj, Comodita Home sjell të gjitha gjërat …

Lexo më shumë »

Dyqani i ri i IPKO-së sjell hapësirë moderne në lokacionin qendror në qytetin e Podujevës

Në qendër të qytetit të Podujevës, IPKO po e realizon vizionin e saj për shërbim modern ndaj konsumatorëve të saj. Në dyqanin e saj të ri dhe shumë modern, IPKO do të ofrojë përvojë unike për të gjitha produktet dhe shërbimet e saj, kujdesin konsumatorë si dhe pajisjet e fundit mobile nga Apple, Samsung, Sony, LG dhe marka të tjera …

Lexo më shumë »

IPKO zgjerohet edhe në Drenas, Dragash, Kaçanik, Xërxë dhe Dubravë

Pas shtrirjes së rrjetit të saj mobil me 3G dhe 4G në më shumë se 80% të popullsisë së Kosovës, kompania IPKO e ka shtrirë rrjetin e saj fiks (internetin dhe TV kabllor digjital) edhe në shumë vendbanime të reja. Shërbimet e IPKO-së për internet dhe TV digjital tashmë mund të blihen tek distributorët e autorizuar të kompanisë në Drenas, …

Lexo më shumë »

Adriani dhe Lindoni hapin zyrtarisht kompaninë e tyre

Veç bashkëpunimeve shumë të suksesshme muzikore, dyshja e famshme nga Shkupi kanë bashkuar forcat edhe për një projekt gjigant të tyre. Bëhet fjalë për dyshen e hitit “Kalle”, Adrian Gaxha dhe Lindon Berisha, të cilët kanë krijuar një kompani muzikore në kryeqytetin maqedonas, të cilën e kanë quajtur “BrickRecords”, transmeton Telegrafi. Ky produksion që pritet të krijojë hite, ka kohë …

Lexo më shumë »

Agjencioni i marketingut Trokit, hap përfaqësinë edhe në Pejë

Agjencioni i marketingut Trokit ka zgjeruar rrjetin e saj të punës me hapjen e një zyre për marketing në qendrën më të madhe në Kosovë, Elkos Group në Pejë. Shërbimet në këtë zyrë do të kryhen përmes përfaqësuesve të Trokit-it, të cilët për një kohë të gjatë kanë zhvilluar marrëdhënie profesionale në fushën e marketingut me kompaninë Elkos Group. Qëllimi …

Lexo më shumë »
BelgiumBrazil